neiye1
Fa'atasi ai ma le fa'atupula'ia o mana'oga mo le fa'atumauina ma le mama malosi, o lo'o fa'atuputeleina le ta'uta'ua o faiga e teu ai malosiaga i totonu o le atunu'u.E fetaui ma manaoga eseese o tagata mo le faʻasaoina o le malosi, faʻasaoina o tau, ma le faʻaogaina o le eletise.
 
E masani lava, o se faiga e teu ai le malosi i totonu o aiga e aofia ai vaega e tolu: o le masini maa, se mea e teu ai le maa, ma le photovoltaic module.
 
O faiga o maa e teu ai le malosi fa'afouina e pei o le malosi o le la i ma'a, ma fa'aliliuina e teu ai maa le eletise o lo'o teuina i totonu o na ma'a e fa'aaogaina AC mo le fale.Photovoltaic modules liua le malosi o le la i le eletise DC.
 
A mana'omia le eletise, e mafai e le inverter ona fa'aliliu le malosi o lo'o teuina i totonu o le pusa maa i le eletise a le fale mo mea faigaluega a le fale.I le taimi lava e tasi, afai o le gaosiga o le eletise o le fale e sili atu nai lo le manaʻoga o le eletise o le fale, e mafai ona tuʻuina atu le eletise o totoe i le faʻasologa e ala i le inverter e ausia ai le tufatufaina atu o le eletise ma faʻaitiitia le faʻalagolago i le masani masani.
 
E tusa ai ma maa, matou te filifilia uma maa lithium-iron phosphate i le taimi nei.Ona o loʻo i ai uiga faʻapitoa nei:
 
Umi le soifuaga
saogalemu maualuga
Lelei maualuga-vevela faatinoga
Malosi maualuga maualuga
Siosiomaga
 
O a matou paaga autu mo le faʻaogaina o le eletise o GROWATT, GOODWE, DEYE, INVT, ma isi.
 
O faiga e teu ai le malosi o le fale a le Elemro o lo'o fa'aalia ai tekinolosi fa'aonaponei fa'aonaponei e mafai ona vave fa'atumuina ma fa'asa'o, maua ai le fa'atumauina o le malosi.E le gata i lea, o faiga e pulea lelei e otometi ona pulea le tuʻuina atu ma le faʻaaogaina o le malosi e faʻamautinoa ai le lelei o le malosi.
 
E ala i le fa'aogaina o le Elemro's energy storage system, e mafai ai e aiga ona ausia le malosi sili atu o le tagata lava ia ma fa'aitiitia le tau o le fa'aaogaina o le malosi a'o fa'aitiitia a latou kasa.
 
Afai e iai sau fa'amatalaga e uiga i le fa'aogaina o le malosi i totonu o aiga, fa'afeso'ota'i Monica:monica.gao@elemro.com
Teuga maa ile Fale

Taimi meli: Mati-10-2023