neiye1

Puipuiga o uila o vaega ta'itasi ole uila afi:

 

1. Lau:O le tulaga o le pito o le lau e tele lava ina taia e le uila.A uma ona taia e le uila le pito o le lau, o le tele o le malosi e tuʻuina atu, ma o le malosi o le uila e mafua ai le vevela i totonu o le fausaga o le lau, ma faʻafefe ma faʻalauteleina le vai pe a vevela, ma mafua ai le tele o le malosi.O le malosi faʻainisinia o le a mafua ai ona pa ma faʻaleagaina le fausaga o le pito o le lau, ma le isi o le galu tele e mafua mai i le uila, lea o le a mafua ai le afaina o le fausaga o le lau.

Metotia o le puipuiga o le uila: faʻaitiitia le faʻalavelave i totonu o le fausaga o mea na taia, fausia se ala i le eleele, faʻaopoopo le alava kaponi ma le lelei eletise eletise ma le mamafa mama i mea faʻapipiʻi o le ea i luga o le lau, ma faʻapipiʻi se uila uila i le pito. o le lau, e ala i le uaea ma le lau.Feso'ota'iga Flange, ona fa'afeso'ota'i lea o le hub i le 'ele'ele feso'ota'iga e ala i le uaea eleele i totonu o le olo e fai ai se ala uila.

2. Kapoti eseese i totonu o le fale:

Laina tu'uina atu o le eletise: puipuiga uila e tolu-tulaga mo le sapalai o le eletise, (690V, 380V) fa'afeso'ota'i uila mo le tulaga muamua, fa'atapula'aina 80KA fa'agata uila mo le tulaga lona lua, ma le ituaiga 40KA fa'agata eletise mo le tulaga lona tolu. .E pu'e uila.

Pitch pule kapeneta: TN-S auala sapalai mana e masani ona faaaoga, o lea e tolu-vaega 100KA uila arrester / tasi-vaega 100KA uila arrester / DC 24V mana uila arrester / mimilo palua pulea faailo uila arrester e tatau ona faapipii i le laina oo mai.

Pulea potu: 100KA uila puʻeina o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le UPS laina sau mai le potu faʻatonutonu i le pito i lalo o le olo i le potu faʻatonutonu o le potu afi.

3 Kapoti meafaigaluega pito i lalo:

Faʻapipiʻi 40KASPDi le gaosiga o le UPS
Faʻapipiʻi se 40KASPDle puipuiga o le malosi mai le mea liliu i le generator rotor outlet pito o le potu afi ma faʻapipiʻi se 100KASPDpuipuiga fa'aoso malosi i luga o le laina sau
Faʻapipiʻi se 40KASPDpuipuia o le malosi mai le kapeneta e fesoʻotaʻi i le grid i le generator rotor outlet, ma faʻapipiʻi se 100KASPDpuipuiga fa'aoso malosi i luga o le laina sau.
Faʻapipiʻi 20KASPDpu'e uila mo laina meafaigaluega lona lua.

 

浪涌保护器

 

 

SPD SYSTEM


Taimi meli: Apr-20-2022